Induló weboldal csomag

szuper áron!

Érdemes belevágni!

Induló webcsomag ajánlatunk egy egy oldalból álló webfelületet kínál, amelyhez az alábbi sablonok bármelyikét az Ön igényeihez igazítjuk, az Ön által írt szöveget és az Ön saját fotóit felhasználva testreszabjuk. Ebben a konstrukcióban teljes egészében az Ön szöveges tartalmával és fotóival dolgozunk, amelynek bővítésére azonban van lehetőség.
      

Természetesen a sablonban található fotókat és videókat is használhatja a saját oldalához. Amennyiben ezen kívül más fotókat is szeretne használni, az Envato vagy a Twenty20 több ezer stock fotója közül választhat. Mi ingyenesen letöltjük, Önnek csak annyi a dolga, hogy a kiválasztott fotók linkjét elküldje számunkra.
      
Egyes sablonok olyan funkciókat is tartalmazhatnak, amelyek NEM képezik az Induló csomag árának részét, például: webshop, naptárak, foglalási rendszer, események stb. Ezekre minden esetben külön árajánlatot adunk.

 

"Mediterrán ízek" sablon

Taste Of The Mediterranean

Climate Change Awareness

Crisis

House Cleaning Company

House Cleaning Company

"Nagyon figyelmes és ügyfél-orientált csapat, rövid idő alatt elkészítenek Önnek egy korszerű, de megfizethető árú weboldalt, holland hatékonysággal.
Jó szívvel ajánlom őket."


Rudolf (a TrustPilot segítségével)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.