Mostdays Interior Design

10 év hazai és külföldi szakmai tapasztalattal a hátunk mögött csapatunk főként lakások, apartmanok, családi házak belsőépítészeti részleges vagy teljes tervezését és kivitelezését végzi, a design koncepció kialakításától, a kiviteli tervek elkészítésén keresztül a teljes megvalósításig, saját vagy a megrendelő által megbízott szakipari háttérrel.

Gallery Agh

A képeimen keresztül adni szeretnék az embereknek, egy kis szeletet abból, ahogyan én látom a világot.


A festészet – az én El Camino-m – egy igazán szép és nehéz út, amelyet szeretnék végigjárni. Budapesten egy kis önálló műteremben dolgozom, elvonulva a világ zajától. Figurális képeket, csendéleteket, tájképeket festek és nagyon érdekel az absztrakt is.

Tisza Lodge

2006-ban cseréltük fel Belgiumot az ősi kis magyar falura, Tiszaderzsre otthonunkként. Vendégeinket kellemes hangulatú panziónkban szeretettel várjuk és szívesen állunk rendelkezésükre, segítünk a környékbeli kirándulási és szórakozási lehetőségek kiválasztásában.
  

Arra törekszünk, hogy vendégeink panziónkban otthon érezzék magukat és felejthetetlen emlékekkel térjenek haza a Tisza-tó környékéről.

Victor Vinum

A Victor Vinum egy egyedülálló borplatform, ahol finom és minőségi borokat vásárolhat. A nevem Victor Koppelaar, WSET minősítést szereztem a világ második legmagasabb szintű borászati ​​oktató rendszerében. Szeretem az ízlésemnek megfelelő borokat kiválasztani és vevőimnek ajánlani. Boraimat közvetlenül a bortermelőktől vásárolom, ismerem őket személyesen, tudom a történetüket és ez különleges kapcsolatot teremt számomra velük és a boraikkal egyaránt.

010 Dance programm

A 010 DANCE Programm a felnőtt amatőr és (fél) profi táncosok tánciskolája Rotterdam központjában. Az abszolút kezdőtől a haladó táncosokig mindenkit szeretettel várunk.

A balettől a modern táncokig, a táncedzéstől a koreográfiáig, kínálaunkban mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb táncformát.

Custom Concepts

A CUSTOM CONCEPTS név és weboldal tulajdonosának gyors autók iránti szenvedélyéből született, az autókéból, amelyek mindannyiunk szívét megdobogtatják. Alapításának célja, hogy életre keltse és kiszolgálja az autókedvelők minden egyedi kívánságát, hogy autójukat még inkább a sajátjuknak érezhessék.

Le Mouron Rouge

Látogasson el és élvezze a kedves vendéglátást a bájos Le Mouron Rouge vendégházban, amely a hívogató La Garde-Freinet tartományban, egy kis francia faluban található.

 

Vendégházunk mindössze 15 km-re található Saint-Tropez-től és egy rövid, mindössze15 perces autóútra a Saint-Tropez-öböl strandjaitól.

100% -ban elégedettek vagyunk!

"Nagyon örülünk új weboldalunknak. Nagyszerű munka! Jan nagyon profi és minden kérdésre gyorsan válaszol. 100% -ban elégedettek vagyunk!"


Tisza Lodge B&B - Tiszaderzs (via TrustPilot)