ELÉRHETŐSÉGÜNK

Amennyiben többet szeretne tudni, hívjon bennünket vagy küldjön e-mailt számunkra!

Domain regisztráció és webtárhely

Az Ön számára sokkal gyorsabb és kényelmesebb megoldás, ha a domain regisztrációja és a webtárhely-szolgáltatás egy kézben van és azt maga a webfejlesztő végzi. Ebben az esetben csak velünk kell kapcsolatot tartania, hatékonyan és gyorsan tudunk segíteni minden felmerülő helyzetben, probléma vagy módosítási kérelem esetén.

Domain név regisztráció

DomainIdőszakÁr Ft + áfá-tól
.hu2 év2.990 Ft + áfá-tól
.eu1 év2.990 Ft + áfá-tól
.com, .org., .biz vagy .net1 év3.600 Ft + áfá-tól

Webtárhely

WebtárhelyÉves díj Ft-ban + áfá-tól
1 Gb6.490 Ft + áfá-tól
3 Gb7.790 Ft + áfá-tól
5 Gb10.490 Ft + áfá-tól

A szerződés minimális időtartama egy év. Felmondási idő: a szerződés időtartamának lejárta előtt legalább 2 hónappal. A domain név és a webtárhely díját az adott időszakra vonatkozóan előre számlázzuk.

E-mail fiók

Az e-mail fiókok webtárhelyen való tárolása és használata véleményünk szerint elavult megoldás. Modern gondolkodású webes ügynökségként mi az e-mail fiókokat nem a webhelyen tároljuk.

 

Korszerű megoldásunk:

 

A Zoho mailsegítségével korszerű módon regisztráljuk e-mail fiókját, amely ezzel a megoldással az Ön saját domain-nevét kapja, például név@domainnév.hu formátumban. 

   

A webtárhely szolgáltatás díja egy e-mail fiók beállítását tartalmazza a Zoho levelezési rendszerrel. Így egy 5 Gb-os e-mail fiók ingyen az Ön rendelkezésére áll. Amennyiben több e-mail fiókra van szüksége, a Zoho rendszer nagyon sok lehetőséget kínál!!

"Nagyon figyelmes és ügyfél-orientált csapat, rövid idő alatt elkészítenek Önnek egy korszerű, de megfizethető árú weboldalt, holland hatékonysággal.
Jó szívvel ajánlom őket."


Rudolf (a TrustPilot segítségével)