Üzletéhez vagy hobbijához

Wordpress weboldalt vagy webshopot szeretne?

A Nomád Web WordPress alapú weboldalak fejlesztője, karbantartója és szakértője több mint 15 éve

WordPress

Felhasználóbarát.
Sokoldalú.
Weboldal és/vagy webshop létrehozásához is tökéletes!

Teljes körű szolgáltatás

A Nomad Web teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek a domain regisztrációtól a kész weboldalig.

Problémái vannak a webfelületével?

Nem elég gyors a weboldala, nem a megszokott

módon jelenik a képernyőn?

A Nomád webszolgáltató Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek a domain regisztrációtól a weboldal és/vagy webshop teljes felépítésén át a tárhelyszolgáltatásig, a webfelület rendszeres karbantartásától annak jövőbeni fejlesztéséig, frissítéséig. Egy jó weboldal mindig csapatmunka eredménye, ebben segítjük ügyfeleinket, Bugner Szilvia tervezőként, Jan van Kuijk pedig webszakértőként. 

Az általunk tervezett weboldalak és webshopok figyelembe veszik az összes műszaki és technikai követelményt, amelynek segítségével webfelülete a Google keresőben jó eredményt érhet el.

Cropped Logo Nomad Webszolgaltato Kft. Vs 2.png

A Nomád webszolgáltató Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek a domain regisztrációtól a weboldal és/vagy webshop teljes felépítésén át a tárhelyszolgáltatásig, a webfelület rendszeres karbantartásától annak jövőbeni fejlesztéséig, frissítéséig. Egy jó weboldal mindig csapatmunka eredménye, ebben segítjük ügyfeleinket, Bugner Szilvia tervezőként, Jan van Kuijk pedig webszakértőként.

Az általunk tervezett weboldalak és webshopok figyelembe veszik az összes műszaki és technikai követelményt, amelynek segítségével webfelülete a Google keresőben jó eredményt érhet el.

Weboldal

Megalkotjuk az Ön weboldalát

Domain regisztráció, webdesign, tárhely szolgáltatás, biztonsági mentések...
Kérjen árajánlatot

Webshop

Felépítjük webshopját

Sturktúra kialakítás, képfeltöltés, frissítés, karbantartás, fizetési alkalmazások....
Kérjen árajánlatot

Biztonsági mentés & karbantartás

Tartsa naprakészen webfelületét

Gondoskodunk biztonsági másolatok rendszeres és teljes körű elkészítéséről, valamint a webfelület karbantartásáról.
TOVÁBB

SEO

A nyomon követhetőség elengedhetetlen

Weboldala nem található meg a Google keresőben? Bízza ránk, segítünk láthatóvá tenni webfelületét.
Tovább

Hibaelhárítás

Hibát tapasztal webfelületének működésében?

A probléma legtöbbször olyan, mint egy tű a szénakazalban, megtalálásában és megoldásában komoly tapasztalattal rendelkezünk.
TOVÁBB

Induló weboldal csomag

szuper áron!

120.000 Ft +áfatól

Szeretne egy új weboldalt lehetőleg minél kevesebb anyagi ráfordítással? Ez nálunk már 120 000 Ft + áfá-tól lehetséges! Az alapcsomag természetesen tetszőlegesen bővíthető az Ön igényei és lehetőségei szerint!

"Szakszerű, elkötelezett, pontos, személyes és gyors"

Szolgáltatásaink

Domain regisztráció és webtárhely

Legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldás a domain regisztrációt és a webtárhely szolgáltatást egy kézben tartani. Így Önnek csak egy csapattal kell kapcsolatban lennie webfelületének menedzseléséhez.

WordPress webfelület sebességének növelése

Egy lassú weboldal bosszantó lehet a látogató számára és kevésbé hatékony a tulajdonosa számára. A lassú weboldal a SEO és a Google által végzett keresés számára is problémát jelent. Segítünk, hogy webfelülete gyorsabb és a keresőrendszerek számára optimalizáltabb legyen.

Biztonsági mentés és karbantartás

Szeretné webfelületét biztonságban tudni? Rendszeres és teljes körű mentést végzünk, így nem veszhet el adat, illetve telepítjük a frissítéseket, amelyekkel webfelülete mindig naprakész.

Szeretne a Google keresőben az 1. oldalra kerülni?

Egy weboldal és/vagy webshop tulajdonosa számára igen kedvezőtlen lehet, ha webfelületét a Google keresőben nem vagy csak nagyon nehezen lehet megtalálni.

Az interneten való kereshetővé válás bizonytalan és nagyon összetett munka, amely sok energiát és kreativitást igényel. Végül is csak 10 hely van a Google kereső első oldalán, és mindenki az első oldalon szeretne megjelenni. Ez nyilvánvalóan lehetetlen.

Szeretné megtudni, hogy ez mégis hogyan lehetséges? Hajlandó befektetni (időt, pénzt és energiát) abba, hogy weboldala a keresőmotorok számára megtalálhatóvá váljon? Részletesen elmagyarázzuk ennek működését és segítünk elérni a kitűzött célt.

Vélemények

Ügyfeleink véleményezték munkánkat a TrustPilot-on. Néhány ezek közül.

Bugner Szilvia

Marketing alapú kreatív megoldások kidolgozása igazán testhezálló feladat számomra. Több, mint 15 évig dolgoztam kreatív televíziós producerként, munkám során a marketingesek által megálmodott stratégiát ültettem át a kreatív gyakorlatba.
   
Jelenleg kreatív designerként dolgozom saját belsőépítész cégemben, ahol 2 kollégámmal együtt funkcionálisan jól használható, kényelmes és szép tereket alkotunk.
    
Weboldalak tervezése és azoknak a megrendelő igényeihez való igazítása tökéletes kihívás számomra, hiszen ebben a munkában is a hatékonyság, a gyorsaság és a megrendelő igényeire való ráhangolódás legalább annyira fontos, mint az adott helyzetben a legjobb kreatív megoldás megtalálása.

 

Jan van Kuijk

WordPress alapú weboldalak és webshopok létrehozása, karbantartása és kezelése, ez igazán az én világom!

Közel 30 éve vagyok aktív az interneten, így sok száz weboldal fejlesztésében részt vettem. Jelenleg több mint 250 weboldal teljes körű technikai és funkcionális kezelése tartozik a napi feladataim közé.

Tapasztalt hibaelhárító vagyok WordPress és Joomla! alapú felületeken.
2012-ben társalapítója voltam és azóta is társszervezője vagyok a holland Joomla! felhasználói csoportnak.

10 thoughts on “Home”

 1. Hеllо аll, guуѕǃ I knоw, mу messаge maу bе toо ѕрeсifіc,
  Βut mу sistеr found nіce man here and thеy mаrrіеd, ѕo hоw about me?ǃ 🙂
  I am 26 years оld, Аlenа, from Romanіa, I knоw Еngliѕh and Germаn lаnguagеs аlsо
  And… Ι hаve sресifіc dіsеasе, namеd nуmрhomаnіa. Ԝhо know what іs thіѕ, сan understand me (better to ѕay it immеdіatеlу)
  Аh уes, Ι сoоk vеrу taѕtу! and Ι lovе nоt оnlу coоk ;))
  Ιm rеаl girl, nоt рroѕtіtutе, аnd lоoking for ѕеrіouѕ and hot rеlationѕhіp…
  Anywaу, уоu can fіnd mу рrоfіle hеre: http://opifmarthatsvetem.tk/user/91707/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.